L'1 de novembre, programació especial al canal Super3

Demà dimecres, 1 de novembre, dia de Tots Sants, el canal Super3 ha preparat una programació especial amb l'emissió de quatre pel·lícules: "Papa, soc una zombi", "Arthur i la guerra dels mons", "Tom i Jerry: Missió a Mart" i "Doraemon i els cavallers emmascarats".

El canal Super3 demà emetrà una programació especial, amb quatre pel·lícules que es podran veure al llarg del dia. A més, no faltaran a la graella les sèries habituals del canal, com "El Zack i el Quack", "Salve, rei Julien!", "El meu cavaller i jo", "Pumpkin reports", "Pirata i Capitano", "Pat el carter: Servei d'entregues especial", "Nils Holgersson", "Pat, el gos", "Els germans Kratt" o "El detectiu Conan". I tampoc faltarà a la seva cita l'espai "El Mic i els seus amics", tant al matí com a la tarda.

 

Papa, soc una zombi (a les 8.55)

Original pel·lícula d'animació on zombis, bruixots i altres éssers de la nit conviuen en una emocionant i entranyable aventura màgica, en què Dixie, una nena rebel i esquerpa, aprendrà a enfrontar-se als problemes de la vida després de la seva visita al món dels morts.

 

Arthur i la guerra dels mons (a les 10.30)

Maltazard ha aconseguit obrir la porta per passar a l'altre món, molt disposat a conquerir-lo. Davant l'amenaça, Arthur i els seus companys intentaran tot tipus d'astúcies per evitar que el malvat tingui èxit, encara que pot ser una mica difícil quan només fan dos mil·límetres.

 

Tom i Jerry: Missió a Mart (a les 13.00)

Tom i Jerry viuen una nova aventura, que aquesta vegada els portarà més lluny que no es pensen. Enmig d'una de les seves eternes persecucions, acabaran al Centre Espacial Internacional, on preparen una missió a Mart. Sense ni adonar-se'n, acabaran pujant a bord del coet que ha de portar dos astronautes al planeta vermell amb l'objectiu de certificar que no hi ha vida. Després d'alguns imprevistos, la nau aterra a Mart, els astronautes fan una volta, constaten que no hi ha ningú i tornen a la Terra. Però Tom i Jerry, que ja es tornen a barallar, es despisten i es queden allà sols. Tot i que potser no estan tan sols com es pensen, perquè de seguida entren en contacte amb uns marcians diminuts que d'entrada confonen en Jerry amb el Gran Gloop, el portador de saviesa que esperen segons una profecia antiga. Quan apareix en Tom perseguint en Jerry, les coses es compliquen, els marcians s'adonen que s'han equivocat i que en realitat són terrícoles, i el seu rei ordena la invasió de la Terra.

 

Doraemon i els cavallers emmascarats (a les 15.35)

Encara existeixen, els dinosaures? En Suneo està convençut que van desaparèixer fa milions d'anys, però n'acaba de veure un. Mentrestant, un pla d'en Nobita per fer desaparèixer les males notes els conduirà a una cova immensa, sota terra, que els mostrarà un món amagat que no es podien ni imaginar. Allà, descobriran que els dinosaures encara existeixen i que viuen acompanyats d'uns éssers més evolucionats, els homes-dinosaure, que tenen unes intencions molt perilloses per a la humanitat.

 

super3.cat

Anar al contingut