Julio Manrique, Núria Gago i Alfonso Bassave fan un trio, a "Cites"

Dilluns, a partir de les 22.40, arriba un nou capítol de la segona temporada de "Cites", la sèrie de TV3 basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax). Aquesta setmana, Julio Manrique, Núria Gago i Alfonso Bassave donaran el tret de sortida a un joc que podria ser perillós.

L'Albert (Julio Manrique) i l'Olga (Núria Gago) fa anys que són parella i viuen junts. Avui esperen un convidat molt especial, el Guillermo (Alfonso Bassave), a qui han contractat per internet per fer un trio. L'Àlex (Biel Duran) ja no està amb l'Ona, sinó que ara surt amb la Gina (Marina Salas), una noia amb qui a primera vista no sembla tenir res a veure. Aquestes diferències encara es faran més evidents avui que coneixerà els seus amics.

I després, recupera el segon capítol de la primera temporada

La Clàudia (Eva Santolaria) i l'Èric (Francesc Garrido) han quedat per tenir sexe. Sense noms, sense explicacions, sense sentiments. Sembla un pacte fàcil, però potser, a l'hora de la veritat, no ho serà tant. Paral·lelament, la Sofia (Nausicaa Bonnín) i la Paula (Laia Costa) es desvirtualitzaran en una discoteca gai i descobriran que potser pel xat no s'han dit tota la veritat.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesBCN

Anar al contingut