Dijous, a les 22.35

Júlia Creus i Adrian Grösser tanquen la temporada de "Persona infiltrada", amb una família del Barri de Sant Antoni de Barcelona

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà l'últim capítol de la temporada de "Persona infiltrada", una divertida barreja d'intriga, "reality" i concurs, en què les famílies no són mai el que semblen. El programa, que presenta Anna Simon, és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Veranda TV. Basat en el format "El impostor", creat per Pausoka

Júlia Creus i Adrian Grösser seran els convidats de l'últim programa de la temporada de "Persona infiltrada". Els dos populars actors de la sèrie "Merlí" formaran una parella de detectius per intentar resoldre el misteri que els plantejarà una família nombrosa del barri de Sant Antoni de Barcelona. Ser dos farà que puguin copsar moltes coses i estar pendents de més detalls, però alhora els obligarà a posar-se d'acord constantment en les seves conclusions. Per trobar la persona infiltrada hauran de treballar en equip i escorcollar la casa, interrogar la família i sotmetre-la a diferents proves.

Al final de la jornada, la Júlia i l'Adrian s'hauran de mullar i triar un membre de la família, la persona infiltrada.

A cada capítol de "Persona infiltrada" una persona coneguda passa un dia sencer amb una família anònima amb un sol objectiu: descobrir quin membre de la família no és realment de la família. És a dir, descobrir qui és la persona infiltrada. Si l'encerta, guanya, i un espectador s'emporta els 5.000 euros. Si falla, la família i la persona infiltrada s'enduen la victòria i els diners.

"Persona infiltrada" tanca aquesta primera temporada amb una audiència mitjana de 338.000 espectadors i un 15% de quota. El capítol més vist va ser el dia de l'estrena.

tv3.cat/personainfiltrada

instagram.com/infiltradaTV3

twitter.com/infiltradaTV3