Diumenge, a les 23.00

Judit Mascó descobreix la Vall d'Aran fent esport amb Elena Gadel al tercer capítol d'"Aire lliure"

Diumenge, 2 d'agost, a les 23.00, TV3 emetrà el tercer capítol del programa "Aire lliure", que proposa descobrir paisatges d'arreu de Catalunya fent activitat física i esport. Aquesta setmana, Judit Mascó visitarà la Vall d'Aran en dues èpoques molt diferents de l'any, recorrerà diversos paratges amb la cantant i actriu Elena Gadel, s'acostarà a la cultura aranesa i coneixerà els primers patinadors espanyols que van participar en uns Special Olympics.  
Elena Gadel fa esport per la Vall d'Aran amb Judit Mascó, al programa "Aire lliure"
Elena Gadel fa esport per la Vall d'Aran amb Judit Mascó, al programa "Aire lliure"

Aquest programa mostrarà la Vall d'Aran en dues èpoques molt diferents de l'any: a l'hivern i a l'estiu, amb tota la gamma de colors que ofereix el paisatge de l'alt Pirineu.

Judit Mascó tindrà de convidada l'actriu i cantant Elena Gadel, amb qui recorrerà diferents paratges del Naut Aran i del Baish Aran.

Aquest capítol serà un dels més actius per a la presentadora del programa, que practicarà esquí alpí a l'estació de Baqueira-Beret, motor econòmic de la comarca, i farà esquí de muntanya a la vall de Tredòs.

A més, la Judit entrarà en contacte amb la cultura aranesa, n'aprendrà l'idioma i visitarà els llocs més emblemàtics i històrics del país. 

Un dels moments més emotius del programa, el protagonitzaran l'aranès Tom Consul, un dels millors patinadors d'Europa, al costat de Julen Díaz i Manuel Sánchez, els primers patinadors espanyols que van participar en uns Special Olympics.  


tv3.cat/airelliure
facebook.com/airelliure
twitter.com/airelliuretv3
instagram.com/airelliuretv3

#AireLliureTV3

 
Anar al contingut