Juanra Bonet amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
Juanra Bonet amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
Dilluns, a les 23.00

Juanra Bonet i Carme Conesa pugen "Al cotxe" amb Eloi Vila

Dilluns, 26 d'octubre, a les 23.00, l'actor Juanra Bonet i l'actriu Carme Conesa pujaran "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila, en una altra entrega d'aquesta temporada.  

Després del capítol de la sèrie "Merlí. Sapere aude", TV3 emetrà dilluns el capítol 93 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta setmana, els protagonistes seran l'actor, humorista i presentador Juanra Bonet i l'actriu Carme Conesa.

 

Juanra Bonet "Ser pare m'ha canviat els límits de l'humor"

Juanra Bonet puja "Al cotxe" amb Eloi Vila per anar a l'aeroport, de tornada a Madrid, on viu i treballa. Durant el trajecte, l'actor, humorista i presentador de televisió repassa la seva vida professional des dels inicis, quan de molt jovenet va descobrir el teatre al centre parroquial d'Horta, els estudis d'interpretació a Barcelona i el salt a TV3 fent petits papers al Super3, a les sèries "Estació d'enllaç" i "El cor de la ciutat", i al concurs "Qui no corre vola": "Recordo que la meva primera nòmina amb euros va ser de TV3". Una feina de reporter i presentador de concursos que l'ha portat a fer-se un nom en produccions d'èxit com "CQC" i, recentment, el concurs "Boom". Tot recordant quan feia de reporter al "CQC", afirma: "O eres un inconscient o un masoquista... era un patir divertit".

Amb el Juanra, l'Eloi parlarà de la pandèmia i de com ha modificat els seus plans de feina, anul·lant tots els compromisos teatrals que tenia. El confinament li ha donat temps per estar amb la família i gaudir de la paternitat recent: "Coses que em feien gràcia abans, ara ja no me'n fan".

 

Carme Conesa: "La Vicky és una marassa de caràcter fomut i antipàtic, però bonic de fer"

Carme Conesa, que fa el personatge de la Vicky -la mare del Ray- a la sèrie de TV3 "Merlí. Sapere aude", també puja "Al cotxe" amb Eloi Vila. Fent camí per la carretera de les Aigües de Barcelona, on fa el seu esport preferit, córrer, repassaran els fets més destacats de la seva carrera professional i moments que han marcat la seva vida personal just en el moment en què acaba de complir 60 anys.

"Em vaig dir, haig de sortir d'aquest confinament millor del que hi he entrat", explica Conesa, que parla de com ha afrontat la pandèmia i el confinament, de la filosofia de vida basada a tenir en compte el present i de les ganes inesgotables d'aprendre coses noves: "estudiar em treu l'estrès". Havent participat en més de 40 produccions de teatre, cinema i televisió, és una actriu que va començar la carrera professional gairebé de broma, fent de ventríloqua als 11 anys, i és una enamorada de la seva professió: "M'encanta fer feliç la gent".

Carme Conesa parlarà de les seves parelles i de la seva filla Carme: "Tinc només una filla que val per totes". I també de la seva afició a la pintura, amb què diu que medita, i del seu nou repte: fer la volta al món pilotant un vaixell.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut