Dissabte, a les 22.05

Juan Luis Cebrián, Tortell Poltrona, Samanta Villar, Teresa Forcades i Núria Graham a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, a "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà Juan Luis Cebrián. Ricard Ustrell conversarà amb l'exdirector del diari "El País" i expresident del Grup Prisa sobre el poder, les influències del mateix Cebrián, la seva relació amb Felipe González i, també, de fets més recents, com la (mala) opinió que li mereix el govern de Pedro Sánchez.

Això serà després d'una setmana especialment turbulenta en l'àmbit polític, amb la detenció de l'eurodiputada Clara Ponsatí i la condemna de la presidenta suspesa del Parlament Laura Borràs. Comentarà les dues qüestions, així com els possibles escenaris que s'obrin a partir d'ara, el periodista Quico Sallés. 

El "Col·lapse" entrevistarà també el pallasso Jaume Mateu, conegut com a Tortell Poltrona. Ustrell recordarà la seva trajectòria (també televisiva) i el seu paper a l'hora d'engegar el Circ Cric, que ja ha fet 40 anys, i de fundar l'organització Pallassos Sense Fronteres. 

La setmana també ha estat marcada per la polèmica al voltant d'Ana Obregón i la gestació subrogada. Aquesta serà una de les qüestions que el programa abordarà amb la periodista Samanta Villar, amb qui Ustrell també recordarà els seus inicis a TV3 i la realització de programes com "21 días". 

Dijous de la setmana que ve farà dos anys de la mort de l'economista Arcadi Oliveres, que va presidir l'ONG Justícia i Pau. Ustrell el recordarà amb un dels seus fills, Albert Oliveres, i amb el periodista Xavier Graset, conductor del programa "Més 324", que va fer una de les últimes entrevistes a Oliveres abans de la seva mort. També per recordar-lo, s'afegirà a la conversa la monja benedictina Teresa Forcades, que juntament amb Oliveres va engegar el projecte polític Procés Constituent. Forcades torna a TV3 després d'estar un temps allunyada dels focus. 

També visitarà el refugi dels dissabtes Francesc Granja, a qui un accident de trànsit va deixar en cadira de rodes i que ara treballa com a "coach". Granja va publicar fa 10 anys el llibre "Vivir el sexo", sobre les experiències sexuals de les persones amb alguna discapacitat.  

La música en directe del "Col·lapse" la posarà, a més de la banda del programa, Núria Graham, que acaba de publicar "Cyclamen", el seu quart treball. 

Anar al contingut