Juan Diego Botto i Raúl Arévalo a "Los europeos"
Juan Diego Botto i Raúl Arévalo a "Los europeos"

Juan Diego Botto, finalista als Premis Forqué 2021 com a millor actor per "Los europeos", amb la participació de TV3

Juan Diego Botto acaba de ser nominat en la categoria de Millor Interpretació Masculina en els Premis Forqué pel seu treball en "Los europeos", amb la participació de TV3. La pel·lícula està dirigida per Víctor García León, sobre la novel·la del mateix títol de Rafael Azcona.

Botto comparteix repartiment a "Los europeos" amb Raúl Arévalo, Stéphane Caillard, Carolina Lapausa, Boris Ruiz i Georgina Latre i la pel·lícula ja es pot veure a les sales de cinema. El guió adaptat el signen Bernardo Sánchez i Marta Libertad Castillo. La directora de fotografia, Eva Díaz, ha creat la màgica llum de l'època en una Eivissa de finals dels anys cinquanta que és metàfora de llibertat.

El film narra la història de Miguel Alonso, que es guanya la vida com a delineant, i Antonio, el fill tarambana del seu cap, que l'arrossega a estiuejar a Eivissa, on li han parlat de com és de fàcil lligar amb europees. Després dels primers passos desesperats amb unes noies valencianes que es troben quan arriben, els dos amics van coneixent la particular fauna de gresca que pul·lula per l'illa amb ganes de passar-s'ho bé. Mentre Antonio enllaça festes i sortides nocturnes, Miguel, més escèptic, prefereix mantenir-se al marge. Fins que se sent seduït per Odette, una francesa encantadora.

"Los europeos" està produïda per Gonita Filmacción, Apache Films, A Contraluz Films, Los Europeos La Película A.I.E. i In Vivo Films (França), amb la col·laboració de RTVE, l'ICAA, l'ICEC, TV3, IB3 i Orange. Filmax s'encarrega de la distribució i les vendes internacionals.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut