Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès
DIMARTS, A LES 13.00

Joves amb dificultats especials parlen d'autonomia i inserció laboral en un "Popap" especial des d'Igualada

Dimarts, 3 de desembre, a les 13.00, el "Popap", amb Mariola Dinarès, fa un programa especial des d'Igualada, amb monitors, tècnics i joves vinculats a la Fundació Àuria, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.  

Demà, 3 de desembre, Dia internacional de les Persones amb Discapacitat, a partir de les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, farà un programa especial des de la plaça de l'Ajuntament d'Igualada (l'Anoia), on es troba la Fundació Àuria, una entitat capdavantera en la creació de treball i la inserció laboral per a persones en risc d'exclusió. Àuria ofereix suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental i a les seves famílies, amb formació especialitzada i itineraris d'incorporació al mercat laboral. El seu principal objectiu és fomentar l'autonomia d'aquestes persones, la igualtat d'oportunitats i la defensa dels seus drets.

 

El grup de WhatsApp i el perfil d'Instagram

El programa farà una taula rodona amb un grup de joves amb discapacitat especial que reben el suport d'un acompanyant -un monitor professional-, que tenen autonomia i menys necessitat de suport. Com tots els joves, es comuniquen a través del WhatsApp i gestionen el seu propi perfil d'Instagram.

També participaran en el "Popap" els tècnics de la Fundació Àuria Jordi Belmonte i Aran Garcia.

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

 

Anar al contingut