Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Josep Maria Vilà, Toni Soler i Ada Colau, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Hi seran Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia del Balandrau; Francesc Carola, cap dels GRAE i bombers voluntaris de Camprodon; el creador del "Polònia", Toni Soler; els actors Cesc Casanovas i Judith Martín; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'advocada i exdiputada d'IU Cristina Almeida. L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán.

"Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Josep Maria Vilà, un dels supervivents de la tragèdia del Balandrau, l'any 2000. Va passar tres dies i dues nits al ras a conseqüència d'un torb i va ser l'únic de la seva expedició que es va salvar. També es conversarà amb Francesc Carola, cap dels GRAE i bombers voluntaris de Camprodon l'any 2000, que va dirigir aquell rescat.

El programa celebrarà els 15 anys del "Polònia" entrevistant el seu creador, Toni Soler, i els actors Cesc Casanovas i Judit Martín. Amb Soler també s'analitzarà l'actual moment polític.

Deu anys després de l'esclat del 15M se li demanarà a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quin llegat ha deixat aquell moviment social. També se'n parlarà amb Cristina Almeida, advocada i exdiputada d'IU, que compartirà taula amb Pilar Rahola.

També es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

A cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Roger Palà, Jordi Barbeta i Oriol March.

L'actuació musical anirà a càrrec de Dolo Beltrán, que interpretarà la cançó "500 noches".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut