Josep Maria Sansalvador, de Sarrià de Ter, s'emporta l'Enigmàrius d'El matí de Catalunya Ràdio"

El guanyador, un treballador de banca, és la tercera vegada que s'emporta la final de l'Enigmàrius.

Josep Maria Sansalvador, un treballador de banca de Sarrià de Ter (Gironès) ha guanyat la final de la Copa Enigmàrius, que ha transmès en directe el programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes.
Entre els deu primers classificats d'aquesta copa que va començar el mes d'octubre, Sansalvador ha arribat avui com el més ben classificat, i al final ho ha acabat ratificant emportant-se el primer premi i un pla d'estalvis de 500 euros de la caixa Unnim.
Cal dir que aquest és el tercer premi Enigmàrius que guanya Josep Maria Sansalvador. Fa un any va guanyar la primera final, que es va fer al Gran Teatre del Liceu, i al juliol es va emportar també la Lliga Enigmàrius. La d'avui tenia, però, la dificultat que -aprofitant la coincidència amb el sorteig de la rifa de Nadal- les terminacions dels premis grossos que han sortit mentre es feia la final incidien en el desenvolupament del joc; de manera que, a banda de la dificultat dels Enigmàrius, hi ha intervingut també un element aleatori.
El joc dissenyat per Màrius Serra consisteix en un enigma verbal de dificultat variable que diàriament han d'endevinar els oients del programa. Els participants van acumulant punts i els millors tenen opció a intervenir en les dues competicions de la temporada: la Copa Enigmàrius i la Lliga Enigmàrius.
Just després de les vacances de Nadal començarà la nova Lliga Enigmàrius 2011, però aquest divendres, coincidint amb el programa especial de Nadal que El matí de Catalunya Ràdio farà des del CaixaForum, Màrius Serra engegarà una Copa Especial Enigmàrius adreçada als més petits.
Anar al contingut