Josep Maria Bartomeu reconeix que Carles Vilarrubí es va plantejar marxar del club

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Josep Maria Bartomeu ha afirmat que no emprendran accions legals contra el soci Jordi Cases.

El nou president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha reconegut que Carles Vilarrubí, que n'és el vicepresident institucional, es va plantejar marxar del club i va posar com a condició per continuar que Bartomeu esgotés el mandat i que es presentés a la reelecció, tal com va avançar ahir El club de la mitjanit, amb Pere Escobar. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Bartomeu ha fet aquestes declaracions: "Em va dir que ell volia seguir, que estava molt engrescat, però que li agradaria doncs que això fos un projecte no només de dos anys, sinó fins al 2016, i un projecte que fos, com havia previst al principi, un projecte de dos mandats, fins al 2022, i em va posar una condició: 'però has de ser tu també el president fins al 2022'. I li vaig dir: 'mira, Carles, la meva intenció és aquesta també'." Vilarrubí l'hi va comentar el mateix dia que Sandro Rosell va fer pública la seva renúncia.
 
El president blaugrana també ha afirmat que no emprendran accions legals contra el soci Jordi Cases, però que no posaran per escrit el que demana, i que aquest és un tema tancat: "El Barça no té res a dir aquí, i aleshores no farem res. Senzillament, va dir-ho l'altre dia, vam dir-li: 'escolti, si vostè fa el que ha de fer amb sentit comú, el Barça no respondrà en absolut'. Ara s'està produint, però bé, nosaltres d'això n'estem al marge. Estem molt tranquils, hem fet la feina que havíem de fer."
 
Bartomeu, que diu que no han parlat de retirar l'acció de responsabilitat contra la junta de Laporta, ha explicat que tenen sospites de qui ha filtrat els documents del fitxatge de Neymar i que pensen comptar amb Sandro Rosell quan hagin de renovar contractes amb Nike o Qatar.
 
El president del F. C. Barcelona també creu que Guardiola tornarà al club blaugrana algun dia i que estan molt a prop de tenir un nou porter, però que ho porten amb discreció perquè està jugant en un altre equip.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut