Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Josep Maria Argimon, Alba Vilajeliu i Xavier Sala-i-Martín, a "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon; l'epidemiòloga i consultora en salut global per a l'OMS Alba Vilajeliu; el cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar, Robert Güerri, i el catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia Xavier Sala-i-Martín. I es comptarà amb una doble actuació musical: Miss Raisa i Nel·lo C interpretaran la cançó "Tot", i el grup Arribar i ploure cantarà "Paraules d'antes".

Creixen les restriccions anti-Covid a Europa, on ja han aparegut els primers casos de la nova variant, mentre a Catalunya les últimes mesures de contenció s'han ajornat pel col·lapse del sistema informàtic. A "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, se'n parlarà amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, amb l'epidemiòloga i consultora en salut global per a l'OMS Alba Vilajeliu i amb Robert Güerri, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar.

La pandèmia també ha tingut efectes econòmics, amb una patacada forta a les borses mundials. Es conversarà amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia, amb qui també s'analitzarà si la crisi logística mundial va per llarg.

A més, el programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola i la col·laboració de Quico Sallés.

Seran a plató els periodistes Bea Talegón, Iva Anguera, Roger Palà i Odei A.-Etxearte

I es comptarà amb una doble actuació musical. D'una banda, Miss Raisa i Nel·lo C interpretaran la cançó "Tot", i el grup Arribar i Ploure cantarà "Paraules d'antes".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut