Josep Maria Álvarez, a "Els matins": "Si el 2015 no hi ha paga extra per als funcionaris farem mobilitzacions. N'estem fins als nassos: la gent no aguanta més"

Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT a Catalunya, en l'entrevista d'"Els matins" de TV3, ha anunciat que si l'any 2015 no es recupera la paga extra per als funcionaris, organitzaran mobilitzacions. "Estic fins als nassos que els funcionaris i els treballadors públics de Catalunya siguin ostatges", ha dit Álvarez, que ha afegit que "el Parlament de Catalunya té mecanismes per poder satisfer la paga extra. El secretari d'UGT també s'ha referit a la consulta per assenyalar que unes eleccions no la poden substituir. Álvarez ha afegit que la seva organització vol "continuar formant part del pacte pel dret a decidir". A continuació us oferim un resum de les seves declaracions a "Els matins".

"Si el 2015 no hi ha paga extra per als funcionaris farem mobilitzacions. N'estem fins als nassos: la gent no aguanta més."

"Si l'any que ve no es recupera la paga extra per als funcionaris i treballadors públics ens plantegem mobilitzacions, i més fortes que les que s'han fet fins ara. Perquè no hi ha dret, perquè és un insult a la intel·ligència, n'estem fins als nassos, la gent no aguanta més."

"Jo ja n'estic fins als nassos que els funcionaris i els treballadors públics de Catalunya siguin ostatges. Primer amb el govern de Madrid sobre si ens treien o no l'impost sobre els dipòsits bancaris i ara amb les negociacions entre ERC i el govern pels pressupostos."

"La paga extra s'ha de pagar als funcionaris i els treballadors públics sí o sí. I sí o sí es pot fer perquè el Parlament de Catalunya té mecanismes per poder fer-ho."

"Unes eleccions no poden substituir una consulta."

"Unes eleccions, siguin quan siguin, és molt difícil que puguin substituir una consulta. És molt difícil perquè en unes eleccions votes més coses que estrictament aquest tema."

"Si aquest procés ha tingut tant d'èxit i hem estat capaços d'arribar fins aquí és perquè hem estat capaços de sumar molta gent i moltes voluntats, no tant amb la independència, sinó sobretot amb aquest principi, que és el que ens uneix, que és que la ciutadania de Catalunya pugui decidir lliurement."

"Nosaltres volem continuar formant part del pacte pel dret a decidir."

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

@elsmatins

Anar al contingut