DIMARTS, A LES 8.30

Josep Casadevall, magistrat i exvicepresident del TEDH, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Dimarts, 22 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Josep Casadevall, magistrat andorrà, exjutge i exvicepresident del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH).

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

A les 9.10, la tertúlia, amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es; José Antich, director d'El Nacional; Najat El Hachmi, escriptora que presenta l'assaig "Sempre han parlat per nosaltres" (Edicions 62), i Irene Pardo, periodista, directora de Público.

 

Entrevista a l'escriptora nord-americana Siri Hustvedt

A les 10.30, entrevista a l'escriptora, assagista i poeta nord-americana Siri Hustvedt, guanyadora del premi Princesa d'Astúries de les Lletres en la seva 39a edició i que acaba de publicar "Records del futur" (Edicions 62).

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.

A les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise.

 

La presentadora Ruth Jiménez, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants la presentadora Ruth Jiménez i l'oient Carlos Aguilar.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio