Josep Antoni Duran i Lleida ha emplaçat Artur Mas a buscar suports parlamentaris alternatius a la CUP i que li permetin formar govern

Duran, a "El matí de Catalunya Ràdio", ha recomanat a Mas que prioritzi l'agenda social i ajorni la nacional

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha emplaçat Artur Mas a buscar suports alternatius a la CUP que li permetin formar un govern i evitar, així, la convocatòria de noves Josep Antoni Duran i Lleidaeleccions.

L'exsoci de Convergència ha recomanat a Junts pel Sí que ajorni l'agenda nacional i prioritzi la social per aconseguir un govern estable.

Duran ha dit : "Jo buscaria una majoria alternativa. Aquesta majoria alternativa, òbviament, no li exigiria el que li ha exigit la CUP de fer aquesta declaració al Parlament de Catalunya de desobediència, etcètera. Li exigiria altres coses i jo les escoltaria. I si són propostes socials, doncs més dures són les de la CUP, que són antisistema a matar i que van més enllà, fins i tot,  de les que pot fer Catalunya Sí que es Pot". 

Duran ha insistit que la qüestió catalana mai estarà a l'agenda dels líders europeus mentre la proposta que surti de Catalunya sigui d'independència i ruptura amb Espanya.

Si voleu sentir l'entrevista amb Josep Antoni Duran i Lleida, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut