Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

José Bono, Joana Ortega i 10 anys de l'editorial conjunt, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb José Bono, expresident del Congrés; Joana Ortega, exvicepresidenta de la Generalitat, Isabel Elbal, advocada del president Torra en el cas de la pancarta de Palau; Paul Engler, activista i coautor de "Manual de desobediència civil", Hibai Arbide, periodista, advocat i activista del 15M; José Antich, director de La Vanguardia i Rafel Nadal, director d'El Periódico, per parlar dels 10 anys de l'editorial conjunta contra la retallada de l'Estatut; Mariano Sánchez, periodista i autor de "La familia Franco S.A.", i l'actuació d'Anna Ferrer.

Què en pensa l'expresident del Congrés, José Bono, del pacte PSOE-Podem? Està a favor de la taula de negociació exigida per ERC? Cal que el PSOE assumeixi responsabilitats per la sentència dels EROs a Andalusia?

Cristina Puig entrevistarà l'exvicepresidenta de la Generalitat Joana Ortega, ara que ha acabat la seva inhabilitació. Se li preguntarà si vol tornar a la política activa i dins de quin espai polític concret.

La setmana vinent farà 10 anys de l'editorial conjunt dels diaris catalans reclamant que el Tribunal Constitucional no retallés l'Estatut. Se sabrà com es va gestar aquest editorial, quins obstacles va haver de superar i si ara seria possible una iniciativa similar. Serà amb José Antich, director de La Vanguardia en aquell moment, i Rafel Nadal, director d'El Periódico quan es va publicar l'editorial.

En ple debat sobre què és la desobediència civil i quins són els seus límits, el programa conversarà amb Isabel Elbal, advocada del president Torra en el cas de la pancarta de Palau; Paul Engler, activista i coautor de "Manual de desobediència civil", i Hibai Arbide, periodista, advocat i activista del 15M.

Completarà el "FAQS" una conversa amb Mariano Sánchez, periodista i autor de "La familia Franco S.A.", que denunciarà l'espoli econòmic del dictador i la seva família just la setmana que s'han sabut detalls del seu testament.

El programa també comptarà amb l'actuació d'Anna Ferrer i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires hi seuran els periodistes Fátima Caballero, Miquel Ramos, Odei A.-Etxearte i Javier Gállego.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut