Dissabte, a les 22.05

Jordi Roca, José Luis Rodríguez Zapatero, Xavier Sala-i-Martín, Àngels Gonyalons i Mai Meneses , a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà el cuiner Jordi Roca. Ricard Ustrell parlarà amb el considerat com un dels millors pastissers del món, just la setmana que ha anunciat que ha recuperat la veu 8 anys després que li diagnostiquessin distonia cervical, una malaltia neurològica molt poc freqüent que sovint l'ha obligat a comunicar-se amb un xiuxiueig.

En el cap de setmana que farà 20 anys que va començar la invasió de l'Iraq de Saddam Hussein, Ustrell entrevistarà també l'expresident espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que llavors es va oposar a la guerra i va ser polèmic fins i tot per no alçar-se al pas de la bandera dels Estats Units en la desfilada militar del 12 d'octubre de 2003. L'entrevista a Zapatero, on també parlarà de l'Operació Catalunya, es complementarà amb les anàlisis de la periodista Ana Pardo de Vera i l'excorresponsal de TV3 al Pròxim Orient, Esteve Soler, que va ser enviat especial a l'Iraq durant el conflicte.  

Les turbulències bancàries de la setmana, amb la crisi del Silicon Valley Bank i Crédit Suisse, també ocuparan l'atenció del "Col·lapse". El catedràtic de la Universitat de Columbia (Nova York) Xavier Sala-i-Martín tornarà al refugi dels dissabtes a TV3 per analitzar la situació i les comparacions que s'estan fent amb anteriors crisis financeres, així com la crisi de preus que encara arrosseguem.  

L'actriu Àngels Gonyalons serà una altra de les protagonistes del programa d'aquesta setmana. Ustrell comentarà amb ella la seva trajectòria sobretot en teatre musical i la seva recent col·laboració amb Dagoll Dagom a "L'alegria que passa", després de ser la primera Blanca a l'espectacle original de "Mar i cel", l'any 1988. 

Pel refugi també passaran tres persones a qui els va arribar l'èxit quan eren molt joves, amb la pressió i les conseqüències que això suposa: el presentador de televisió Jordi Cruz (recordat per "Art Attack" i que va debutar amb només 20 anys al "Club Disney"), la col·laboradora del programa Samantha Hudson i la cantant Mai Meneses (la veu i compositora de Nena Daconte). Meneses presentarà el seu nou disc, "Casi Perfecto". 

El programa el tancarà el coach del programa, Sergi Pàmies, que abordarà (i criticarà) els missatges motivadors de les tasses de cafè.  

Anar al contingut