Jordi Pons, cap d'informació política de TV3, Premi Regió7

Els jurats de la dinovena edició dels Premis Regió7 ja han emès els seus veredictes. Jordi Pons, cap d'Informació Política de TV3, ha estat guardonat en la categoria de comunicació. S'hi ha destacat "el compromís professional amb la funció del periodista exercit amb excel·lència en uns moments especialment exigents".

El palmarès resultant és una magnífica mostra del potencial de la Catalunya central en tots els camps de la vida econòmica, social i cultural i es lliuraran dimarts de la setmana que ve en un acte que tindrà la presència del vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès. 

Els premis específicament dedicats a guardonar les fites aconseguides en quatre especialitats com són el món de la cultura i els espectacles, el de l'esport, el de la comunicació i el de l'economia en el seu vessant de l'emprenedoria són decidits per un jurat a partir d'un procés que comença amb una llista de propostes dels responsables de la redacció del diari. A aquests noms, s'hi afegeixen els que aporten les entitats que responen a la crida que el diari fa cada any perquè tot el teixit associatiu pugui fer arribar els seus candidats. Tots aquests són oferts com a candidats al jurat, que al seu torn pot fer les seves pròpies aportacions durant les deliberacions.

Aquest any, el jurat, format per membres del Consell Assessor de Regió7, ha estat integrat per Alba Baltiérrez, Albert Cots, Àngels Freixanet, Anna Solsona, Delfina Corzan, Enric Martí, Fèlix Noguera, Jordi Singla, Jordi Vilaseca, Josep M. Descals, Ramon Segués, Valentí Martínez, Xavier Obradors, Gonçal Mazcuñán i Marc Marcè.

Aquesta serà la dinovena edició dels premis, que es van concedir per primer cop el 1987 i han tingut de forma ininterrompuda l'actual format des del 2007.

tv3.cat

324.cat

Anar al contingut