Dilluns, a les 23.00

Jordi Évole i Laura Rosel pugen "Al cotxe" amb Eloi Vila

Dilluns, 5 d'octubre, a les 23.00, Jordi Évole i Laura Rosel, tots dos periodistes, pujaran "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila, en un nou capítol d'aquesta temporada.

Laura Rosel, al cotxe amb Eloi Vila
Laura Rosel, al cotxe amb Eloi Vila

Després del capítol de la sèrie "Merlí, sapere aude", TV3 emetrà dilluns el capítol 89 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta setmana, els protagonistes seran dos periodistes: Jordi Évole i Laura Rosel.

Jordi Évole: "La feina m'ha donat moltes satisfaccions a la vida, però no ho és tot, ni molt menys."

Eloi Vila recull Jordi Évole a la seva productora, a Esplugues de Llobregat, des d'on fa els programes "Salvados" i "Lo de Évole", i on ha donat forma de documental a la xerrada que va tenir amb Pau Donés vint dies abans que el músic morís. Durant el trajecte Évole explica que no havia estat mai tan desmuntat davant d'una entrevista, però assegura que està molt content del resultat, perquè és una lliçó de vida. "Em vaig acomiadar del Pau quan va acabar l'entrevista i era un comiat per sempre, no un 'ens tornarem a veure'."

Jordi Évole, que acaba de publicar un llibre sobre el confinament, també parla de la família, de la pèrdua d'una tieta durant la pandèmia i de la seva evolució personal. "Cada cop estic més en pau, que és una manera d'estar feliç."

Laura Rosel: "Una de les condicions per accedir a fer 'El matí de Catalunya Ràdio' va ser poder treballar en llibertat."

La nova directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio" puja "Al cotxe" al peu de l'emissora, després de fer set hores de programa en directe i set hores més de preparació. Laura Rosel explica a Eloi Vila que no s'esperava que li proposessin prendre el relleu de Mònica Terribas, a qui admira molt, però reconeix que no podia dir que no, tot i que li fa molt de respecte. Rosel ja sap per experiència que llevar-se de matinada vol dir "tenir son tot el dia", però valora que el nou horari de treball li permetrà veure les seves dues filles als vespres. Durant el trajecte, la periodista també parla del confinament, que li va resultar especialment dur per la pèrdua de la seva àvia materna. "Amb el confinament hem après a donar importància al que realment en té."

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut