Jordi Cuixart conversa amb Ricard Ustrell en un nou capítol de "Quatre gats"
Jordi Cuixart conversa amb Ricard Ustrell en un nou capítol de "Quatre gats"
Diumenge, a les 22.05

Ricard Ustrell conversa amb Jordi Cuixart en un nou capítol de "Quatre gats"

Diumenge, 25 d'octubre, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà un nou capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquesta ocasió, el periodista de Sabadell conversa amb Jordi Cuixart tres anys després de l'empresonament.

Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra a conèixer la part més personal dels esdeveniments que han marcat la política catalana des del punt de vista del president d'Òmnium Cultural, en una entrevista en profunditat en què Cuixart i Ustrell abordaran diversos aspectes de l'actualitat política.

Cuixart, des d'una sala de la presó de Lledoners, reviurà els fets des del 20 de setembre del 2017, a dalt del cotxe de la Guàrdia Civil, fins al confinament actual, en què s'està 23 hores a la cel·la.

En aquest capítol també hi intervenen les germanes del Jordi, Neus i Esther Cuixart; la seva parella, Txell Bonet; els advocats que van acompanyar-lo al judici, Benet Salellas i Marina Roig; l'autora del llibre "Tres dies a la presó", Gemma Nierga; l'expresident de la Generalitat José Montilla; el director i treballador de l'empresa de Jordi Cuixart, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri.

Un nou episodi de "Quatre gats" que aprofundeix en el pensament i les arrels de Jordi Cuixart, els motius que el van dur a proclamar "ho tornarem a fer" i la seva visió de la Catalunya del futur.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

tv3.cat/quatregats
Instagram.com/quatregatstv3
twitter.com/quatregatstv3

Anar al contingut