Jordi Basté i els millors moments de la setmana, a "TV3xUnTub"

Demà, dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, el presentador Jordi Basté explicarà, entre altres històries, quina relació té amb la tecnològica i com ha anat el seu retrobament amb TV3

Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un divertit recull d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" oferirà, en un programa de 25 minuts, tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I, per si no fos prou, a cada programa una cara reconeguda de la cadena gravarà una "story". Així l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele. I aquesta setmana no podia faltar la "story" del presentador Jordi Basté, que torna a TV3 amb el programa de tecnologia "No pot ser!", en què no para de fer cara de sorpresa per allò que li depara el futur. Sobre aquestes històries i d'altres, com quina relació té amb la tecnologia o com ha estat la seva tornada a TV3, en parlarà a "TV3xUnTub".

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut