John Hurt i Kate Winslet, protagonistes a "Curtcircuit 33"

Diumenge, a les 21.35, "Curtcircuit 33", l'espai dedicat al curtmetratge presentat per Lluís Salgado, tindrà dues primeres espases de la interpretació anglesa: John Hurt i Kate Winslet.

El programa començarà amb John Hurt. L'actor que va donar vida a l'home elefant de David Lynch, o al mag Ollivander, dels films de "Harry Potter", és el protagonista de "Break". En el centre d'aquest curt, dues parelles en perill de descomposició, separades per uns quaranta anys de diferència, però que, de fet, podrien ser la mateixa; totes dues miren de retrobar aquella flama que un dia les va unir, abans no sigui massa tard.

Des de les primeres imatges, "Break" fa pensar en el cinema social britànic, però va molt més enllà d'aquest plantejament, gràcies a una sensibilitat colpidora i a un sentit de l'humor molt espontani.

I a continuació, a "Curtcircuit 33", arriba el torn de Kate Winslet, un altre gran nom de la interpretació anglesa. L'espectador, però, no la podrà veure, només sentir-li la veu. Serà a "La carta perduda", un conte de Nadal del qual en fa la narració en vers. La pel·lícula combina un esperit innocent, com el de les produccions de Pixar, amb elements típics dels relats gòtics.

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut