Dissabte, a les 21.55

John Bercow, John Carlin, Inocencio Arias i la jornada de reflexió, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb l'expresident de la Cambra dels Comuns John Bercow; John Carlin, periodista i escriptor; el diplomàtic Inocencio Arias; l'antropòleg Manuel Delgado; l'activista i cofundadora de Xnet Simona Levy; l'advocat de Pirates de Catalunya, Josep Jover; el ciberactivista Matthias Brugger; el membre del Moviment Antirepressiu de Madrid, Marco Fernández, i l'actuació de Salva Racero.

"Preguntes freqüents" analitzarà la jornada de reflexió i les mobilitzacions convocades per Tsunami Democràtic aquest dissabte i es preguntarà si Internet i els mòbils han modificat les formes de protesta. Per això es comptarà amb l'antropòleg Manuel Delgado; l'activista i cofundadora de Xnet Simona Levy; l'advocat de Pirates de Catalunya, Josep Jover, i el ciberactivista Matthias Brugger.

S'entrevistarà l'expresident de la Cambra dels Comuns John Bercow, pocs dies després que hagi deixat el càrrec de "speaker" al Parlament Britànic. El Brexit, Catalunya o l'empresonament de l'expresidenta de la cambra catalana Carme Forcadell centraran la conversa. El periodista i escriptor John Carlin també ajudarà a analitzar l'actual moment polític des de Londres.

Es coneixerà l'opinió sobre l'actual moment polític d'Inocencio Arias, un veterà diplomàtic amb una dilatada carrera a diferents punts del planeta. Amb ell s'interpretaran els últims moviments de la diplomàcia espanyola relacionats amb el Procés. 

Com s'han viscut a Madrid les protestes per la sentència del Tribunal Suprem? Marco Fernández, membre del Moviment Antirepressiu de Madrid, explicarà les mobilitzacions a la capital espanyola i el cas de Daniel Gallardo, empresonat a Alcalá Meco arran les protestes.

Al FAQS comptarà amb l'actuació de Salva Racero i amb les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola. A les cadires seuran els periodistes Jordi Barbeta, Pilar Velasco, Sara González i Israel García-Juez.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut