Johan Cruyff valora de Messi tant la qualitat tècnica com el seu comportament dins i fora del camp

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Cruyff destaca de Messi el seu domini amb la cama dreta, l'endemà de convertir-se en el màxim golejador de la història del Barça.

L'exjugador i extrenador del Futbol Club Barcelona Johan Cruyff ha afirmat que Leo Messi destaca com a jugador de futbol però també "pel seu comportament en el camp i fora del camp. Això s'ha de valorar crec que encara més que només la qualitat tècnica". L'endemà que Messi ha superat el rècord de César, amb 234 gols, Cruyff ha assegurat, en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que "per al futbol, Messi és una joia perquè alliçona tots els nens d'arreu del món".

Johan Cruyff ha dit del crack blaugrana que "en mig metre pot desplaçar-se cap a la dreta o cap a l'esquerra i, a més, té la pilota com si la tingués enganxada al cos. Això també ho tenia una mica Maradona en la seva època perquè són una mica més petits". Segons l'exentrenador barcelonista, Messi té una millor cama dreta que Maradona: "per dir que ets un dels millors del món ho has de dominar tot. Crec que el que més sorprèn tot el món és que toca amb l'esquerra però també amb la dreta. Vull dir, una vaselina amb la cama bona és bastat fàcil però amb la cama dolenta, entre parèntesi, és molt difícil".

Cruyff considera que Leo Mesi forma part de l'equip ideal per les seves característiques: "el Barça juga un futbol que meravella tot el món, té un entrenador que exposa qualitat humana, que és importantíssim avui en dia, i un jugador que té una qualitat extrema que juga en un equip que també quadra molt bé amb la seva categoria futbolística".

Sobre les possibilitats que el Barça guanyi encara la Lliga, Cruyff reconeix que "és molt difícil però tot pot passar, sobretot als últims mesos, que és quan es reparteixen els premis. La pressió, lògicament, augmenta cada cop més".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut