Joel Joan parla de la nova sèrie que codirigirà i protagonitzarà a TV3, a El matí de Catalunya Ràdio

La reportera Pepa Ferrer visita l'actor durant el rodatge per descobrir l'argument de la sèrie 'El crac' i alguns dels seus protagonistes.

L'actor Joel Joan ha parlat al programa El matí de Catalunya Ràdio de la nova sèrie que protagonitza i codirigeix, El crac, que es podrà veure a TV3 a partir de la tardor. Segons ha explicat durant la visita de la reportera Pepa Ferrer, en connexió amb Mònica Terribas, serà una comèdia que barrejarà ficció i realitat: "Està en la línia aquesta d'aquesta ficció anglosaxona on els personatges fan d'ells mateixos, autoparòdica i molt gamberra. És a dir, sí que és veritat que hem pensat que, posats a fer comèdia, fem un pas més i enfotem-nos-en nosaltres mateixos en primera persona."
 
Joel Joan, creador i protagonista de sèries d'èxit com Plats bruts i Porca Misèria, ha apuntat que en aquesta nova producció pretén fer un canvi i oferir al públic un humor més adult: "Posats a fer una cosa nova, ens semblava que la idea era arriscar moltíssim i entrar en un llenguatge humorístic un pèl més adult."
 
Segons Joel Joan, en aquesta sèrie els protagonistes s'interpreten ells mateixos: "En aquest sentit, jo sí que faig de Joel Joan, igual que el Roger Coma fa de Roger Coma. I què fem? Doncs ens inventem una realitat paral·lela, és un fals reality realment. És a dir, jo faig de jo, jo he fet Porca Misèria, he fet Plats bruts a la meva vida, però la meva vida privada exactament no és com la que veureu a la sèrie, i aquí és on mentim una miqueta."
 
A la nova sèrie de TV3, també hi apareixeran, interpretant-se a ells mateixos, Xavier Sardà, David Jané, Bibiana Ballbè, Jaume Balagueró, Ramon Pellicer, Helena Garcia Melero i Empar Moliner.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut