Dijous, a les 22.30

"Joc de cartes - Estiu" busca les millors terrasses de la Costa Daurada

Aquest dijous, 10 d'agost, a les 22.30, la Costa Daurada serà escenari del segon capítol de la versió estiuenca de "Joc de cartes". Aquesta setmana, Marc Ribas continuarà la seva recerca a prop del mar, en aquest cas buscant les millors terrasses de la Costa Daurada.

"Joc de cartes - Estiu", una producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, continua buscant el restaurant amb la millor oferta gastronòmica a tocar de la platja. Per això, Marc Ribas, juntament amb els participants d'aquesta edició del programa, visitaran tres restaurants de la Costa Daurada.

En primer lloc aniran fins al port de Torredembarra per conèixer el Pícnic Platja, el restaurant de Jordi Pui, que no dubtarà a treure les cartes de màgia mentre la seva dona, Samanta Wisniewska, s'encarrega de cuinar. També degustaran els plats de La Cuina de la Marga, al Vendrell, on Àlex Hellín porta el control dels fogons mentre la seva parella, Mònica Orpí, li dona altes dosis d'amor. I per acabar, es deixaran seduir pels plats de Carme Garcia i Andreu Ruiz, els propietaris de L'Arrosseria de Cunit, un temple per als amants de l'arròs.

"Joc de cartes" és el format estrella de la temporada de TV3, que continua acompanyant els espectadors durant el mes d'agost en la seva versió estiuenca. El xef i presentador Marc Ribas es posa les xancletes per presentar "Joc de cartes estiu", que busca els millors xiringuitos i les millors terrasses de la Costa Brava, la Costa Daurada, Barcelona i la Catalunya interior.

Els nous capítols del concurs líder de TV3 inclouen novetats. Per començar, en cada episodi, no seran quatre, sinó tres, els restaurants que competiran per ser els millors de la seva temàtica, i cada restaurador concursarà amb un acompanyant. Aquesta altra persona, que podrà ser el cuiner del local, la parella o un amic íntim del restaurador, també defensarà el negoci com si fos seu. A més, les categories que els participants hauran de valorar seran quatre, en lloc de cinc, i el premi per als guanyadors del concurs serà de 3.000 euros.

Aquesta edició especial de "Joc de cartes", que consta de quatre programes i un capítol extra, continua ocupant la franja de màxima audiència de la nit del dijous.

 

tv3.cat/cuines

facebook.com/cuinesTV3

twitter.com/cuinesTV3

instagram.com/cuinesTV3

 

Anar al contingut