Famosos amb restaurant, ahir, a "Joc de cares estiu".
Famosos amb restaurant, ahir, a "Joc de cares estiu".

"Joc de cartes estiu", amb una quota del 23,1%, i els telenotícies donen a TV3 el lideratge del dia

TV3 va liderar l'audiència d'ahir amb comoditat, amb una quota del 13,6%. Els quatre programes més vistos del dia van ser de la cadena: "Joc de cartes estiu", en primera posició, seguit de totes les edicions dels telenotícies.

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb una quota del 13,6%. Els quatre primers espais més vistos del rànquing d'audiències van ser també de la cadena. En primer lloc, i amb un excel·lent resultat, 423.000 espectadors de mitjana i una quota del 23,1%, "Joc de cartes estiu", el programa que condueix Marc Ribas, que ahir buscava el millor restaurant regentat per famosos. El van seguir les tres edicions dels telenotícies, que lideren la franja i mantenen uns índexs d'audiència molt destacats: en segon lloc, el "TN vespre", que condueix Toni Cruanyes, va tenir 333.000 espectadors de mitjana i una quota del 21,1%; en tercer lloc, el "TN migdia", amb Raquel Sans, que va tenir 332.000 espectadors de mitjana i un 22,7% de quota i, en quart lloc, el "TN comarques", amb Núria Solé, que va fer una quota del 22,3% i el van veure 264.000 espectadors de mitjana.

En la setena posició del rànquing dels deu programes més vistos hi ha la reemissió –just després de "Joc de cartes estiu"– de l'episodi de la temporada passada en què Marc Ribas va visitar la Costa Brava per trobar el millor restaurant de cuina tradicional de Tossa de Mar; el van veure 205.000 espectadors de mitjana, va tenir una quota del 14,3% i va liderar la franja.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat

#audiènciesTV3

Anar al contingut