Joaquim Nadal és partidari d'aplicar el sistema tarifari integrat a les Rodalies de RENFE

En declaracions al programa "El secret" de Catalunya Ràdio, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques també ha anunciat que lluitaran contra les aglomeracions en hora punta

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat, en declaracions al programa "El secret" de Catalunya Ràdio, que no hauria aplicat un increment del 6 per cent en les tarifes de Rodalies per l'any que ve, tal com ha fet la companyia RENFE.

Joaquim Nadal ha indicat que, a partir de l'u de gener, un cop les rodalies depenguin de la Generalitat, estudiaran introduir modificacions en el sistema tarifari: "Les tarifes integrades no han pujat ni un dos, doncs anem a autoritzar els títols integrats i començarem a aplicar criteris d'integració tarifària a tot el sistema. Nosaltres corregirem alguns aspectes d'aquest increment que pot ser vist com a excessiu, a base de millorar determinats títols, de millorar les corones metropolitanes i a base d'integrar millor el sistema tarifari de RENFE en el sistema tarifari integrat".

Joaquim Nadal ha dit també que intentaran lluitar contra l'aglomeració als trens en hores punta, incrementant el nombre de combois o posant trens amb més capacitat. També ha destacat que es millorarà la informació a l'usuari. En aquest sentit, ha anunciat que es crearà un telèfon d'informació al ciutadà i un web propi per al servei de Rodalies a Catalunya. El conseller ha destacat també que aquest traspàs de Rodalies Renfe al govern de la Generalitat és un traspàs històric i un èxit important de Catalunya.
 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut