Joaquim Nadal assegura que fins que no vegi que es reprenen les infraestructures no s'ho creurà

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques recorda que Catalunya ha alçat unànimement la veu contra la rescissió o alentiment d'alguns projectes.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, aplaudeix que el govern espanyol vulgui recuperar algunes de les infraestructures que s'havien d'aturar per la retallada pressupostària, però assegura que fins que no ho vegi, no s'ho creurà del tot. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Xavier Vilà, Nadal ha dit que està a l'expectativa sobre com es pot concretar la decisió i ha posat en dubte la determinació de l'executiu de José Luís Rodríguez Zapatero: "Jo si hi ha un anunci al butlletí oficial de l'Estat que torna a licitar allò que ha estat rescindit o si hi ha màquines treballant, per exemple, a la variant de l'Aldea, em quedaré molt tranquil i diré que ha estat veritat allò que se'ns ha dit els últims dies. (...) Sóc gat vell, sap? Ho vull veure, ho vull veure, ho vull tocar". A més, Nadal ha recordat que a Catalunya s'ha alçat la veu amb unanimitat contra la rescissió o l'alentiment d'alguns dels projectes.

D'altra banda, davant les crítiques de CiU sobre la fallida de les línies 9 i 10 del metro per un error informàtic en la conducció automàtica dels trens i un possible interès electoral en la seva posada en marxa, el conseller ha respost que "és indecent la crítica que fa Convergència i Unió en aquest sentit, perquè és la indecència de qui no sap de què parla i intenta barrejar eleccions i automatismes de metro". Joaquim Nadal ha traspassat les culpes per la interrupció del servei a l'empresa Siemens, a qui, ha dit, la Generalitat ja ha obert un expedient informatiu.

catradio.cat/mati

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut