Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Joaquim Bosch, Josef Ajram, Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervás, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig, que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb Joaquim Bosch, magistrat i autor del llibre "La patria en la cartera"; Raül Romeva, exconseller d Exteriors i dirigent d ERC Josef Ajram, empresari, corredor de borsa i triatleta, i els còmics Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervás. L'actuació musical anirà a càrrec de Litus, que interpretarà la cançó "Pájaros de desván".

La setmana que el Suprem ha rectificat i ha anunciat que revisarà els indults als líders independentistes, "Preguntes freqüents" en parlarà amb el magistrat Joaquim Bosch, autor del llibre "La patria en la cartera" i amb l'exconseller d Exteriors i dirigent d ERC, Raül Romeva. 

També conversarà amb l'empresari, corredor de borsa i triatleta Josef Ajram, que ha fet un gir radical a la seva vida. Un procés experimentat en els darrers dos anys. 

S'analitzarà l'actualitat de la setmana en clau d'humor amb els còmics Magí Garcia, en Modgi, i Raquel Hervás. Garcia estrena dimarts vinent "Mític", el primer espectacle de stand up en català, i Hervás és còmica convidada. 

A més, el programa tindrà les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés. 

Acompanyaran en el "FAQS" els periodistes Joan Julibert, Israel García-Juez i Marta Romagosa.  

L'actuació musical anirà a càrrec de Litus, que interpretarà la cançó "Pájaros de desván". 

Anar al contingut