Joan Llinares, ex-director general del Palau de la Música confirma les acusacions que han fet Millet i Montull sobre el finançament irregular de Convergència

Llinares, que va ser director general del Palau en substitució de Fèlix Millet i que va posar en mans de la justícia tota la documentació que va trobar a la institució, ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

Joan Llinares ha assegurat sobre l'acusació que han fet Fèlix Millet i Jordi Montull de finançament irregular de Convergència que: "Jo corroboro la documentació que vaig trobar. Aquesta documentació coincideix amb el que han dit Fèlix Millet i Jordi Montull? Sí."

L'ex-director general del Palau de la Música Catalana declararà com a testimoni en el judici. Ha dit que quan va esclatar l'escàndol ja va veure indicis de finançament il·legal i que va plegar al cap d'un any perquè el nou president del Palau, Josep Maria Busquets, exmembre de Convergència, li va fer la vida impossible.

Joan Llinares creu que si Convergència va tornar els diners dels convenis entre el Palau i la Fundació Trias Fargas és perquè ja reconeixien, implícitament, que era finançament il·legal i ha fet aquesta recomanació a Artur Mas: "Jo crec que se n'hauria d'haver penedit fa molt de temps. Si s'hagués reconegut des del primer moment, tal com van reconèixer que els convenis aquells eren il·legals, sense fonament, i que, en definitiva era un finançament, i es van comprometre a tornar els diners, haurien d'haver fet el mateix amb la resta de les quantitats que van aparèixer."

Llinares ara és el representant de l'Ajuntament de Barcelona en el consorci del Palau, on també hi ha el ministeri de Cultura i la Generalitat.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Joan Llinares, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut