Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Joan Ignasi Elena, Josep Costa i Joan Josep Nuet, a "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior; Josep Costa, exvicepresident del Parlament i Joan Josep Nuet, exsecretari segon de la Mesa del Parlament. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Las Isabeles, que interpretarà la cançó "Llibertat exclusiva".

"Preguntes freqüents" entrevistarà el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, després del relleu del major Trapero i per aclarir si hi va haver motius polítics en aquesta decisió. També es parlarà dels efectes de l'aixecament del toc de queda, amb l'amenaça de nous macrobotellots al carrer.

La setmana que s'han destapat les polèmiques llicències per edat del Parlament, l'exvicepresident de la cambra, Josep Costa, explicarà la seva versió dels fets al plató del FAQS. També sabrem l'opinió de Joan Josep Nuet, que era secretari segon de la Mesa del Parlament quan es van ratificar els retirs daurats.

A més, el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Fernando Carrera, que debuta al programa.

A les cadires dels periodistes hi haurà Neus Tomàs, Oriol March, Jordi Panyella i Núria Orriols, que ha destapat el cas de les llicències d'edat al Parlament.

L'actuació musical anirà a càrrec del grup Las Isabeles, que interpretarà la cançó "Llibertat exclusiva".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut