Joan Gaspart assegura que tancar la compra d'Spanair no és un problema de diners

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", el president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, es mostra optimista de poder tancar aviat la compra de l'aerolínia Spanair. Assegura que no és un problema de diners
En una entrevista al programa "El matí de Catalunya Ràdio", el president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, s'ha mostrat confiat que hi haurà un bon acord per la compra de l'aerolínia Spanair. Gaspart creu que la societat civil catalana hi participarà amb aportacions de capital i s'ha mostrat convençut que "per diners, no deixarà de ser aquesta operació".

Segons ha dit aquest matí, "pot haver-hi sorpreses" en el sentit que molta gent està disposada a participar en l'operació amb quantitats diverses, segons ha declarat. Gaspart creu que "els catalans veiem que això és una bona operació empresarial, una bona operació pel país i per a la ciutat de Barcelona".

La compra d'Spanair és una operació d'empresaris i entitats públiques impulsada per Turisme de Barcelona i Catalana d'Iniciatives, que comprarien l'aerolínia a la propietària actual, l'escandinava SAS. El termini per tancar la negociació acaba, en principi, aquest divendres, segons ha fixat Spanair.

DOCUMENTS RELACIONATS