Joan Carretero no va arribar a presentar formalment la dimissió de Reagrupament, segons Nus

Josep Anton Nus, un dels dirigents de l'associació, diu a "El matí de Catalunya Ràdio" que formalment Carretero no va arribar a presentar la dimissió i que no hauria de caldre una assemblea per ratificar-lo

Joan Carretero continua sent el líder de Reagrupament perquè no va arribar a presentar formalment la dimissió, segons ha assegurat Josep Anton Nus, un dels dirigents del sector fidel a Carretero, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. Nus ha explicat que Carretero no va arribar a dimitir oficialment quan va anunciar que plegava per discrepàncies amb quatre membres de la junta ja que no ho va fer per escrit com marquen els estatuts de Reagrupament: "Presenta la dimissió oral. Segons els estatuts nostres, s'ha de fer per escrit i al·legant motius. Això no s'ha fet. Llavors, m'imagino que durant aquest temps tothom pensa, recapitula, i uns veuen que no hi han de fer res i els altres veuen que això es pot corregir. I el que ha passat és això".

Després de la reunió d'urgència d'ahir a Sant Boi de Llobregat dels responsables territorials de Reagrupament on es va refermar Joan Carretero com a líder de l'associació independentista, Josep Anton Nus ha confirmat que els quatre opositors han dimitit i que ho han fet per escrit, de manera ferma. També ha dit que no creu que calgui fer una assemblea general extraordinària de Reagrupament per restituir el lideratge de Carretero.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut