Els matins
"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

Jéssica Albiach, líder d'En Comú Podem al Parlament, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la líder d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, després de l'acord a què van arribar Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, per explicar com creu que ha de repercutir en la situació política catalana.

La taula de tertúlia
Analitzaran l'actualitat del dia Ferran Espada, Gemma Ubasart i Arturo Puente, amb la incorporació, des de Madrid, del corresponsal del New York Times Raphael Minder.

Joves estrangers
Al programa també es podrà sentir Amine Outhar, un noi marroquí que va creuar l'estret en patera als 17 anys, i que fa un any que és a Catalunya. Se sabrà què fa i com veu el seu futur aquí.

Tres anys de la mort a Reus
Ara fa tres anys de la mort d'una dona a Reus a causa de la pobresa energètica. El programa preguntarà a la portaveu de l'Aliança contra la Pobresa Energètica, Maria Campuzano, com afronten les famílies afectades l'arribada del fred intens i com intenten no augmentar el deute amb les companyies.

Del camp a construir Catalunya
Un documental recull la lluita de molts treballadors de la construcció que van arribar a Catalunya als anys 60 i que van protagonitzar vagues i reivindicacions laborals i polítiques. La seva directora, Llúcia Oliva, serà al programa, acompanyada de dos dels protagonistes d'aquells fets.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut