Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Jaume Giró, Marcel Vivet, Ramon Gener i Eliseu Climent, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Hi seran Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda; Fàtima Llambrich, periodista; Marcel Vivet, condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat un mosso, i la seva mare, Anna Regalón; Ramon Gener, músic i escriptor, i Eliseu Climent, promotor cultural i impulsor dels Premis El Temps de les Arts. L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton.

"Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des que va prendre possessió del càrrec.

El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich avançarà detalls d'aquesta entrevista i se n'emetrà en primícia un fragment.

Es conversarà amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. L'acompanyarà la seva mare, Anna Regalón.

El músic i escriptor Ramon Gener explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi, a pocs dies de la seva eventual renovació.

Per primer cop, televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament l'acte de lliurament de la primera edició dels Premis El Temps de les Arts. L'artífex d'aquesta fita és el promotor cultural i impulsor d'aquests premis, Eliseu Climent, que explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho.

Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton, que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut