Jair Dominguez, al programa "Està passant".
Jair Dominguez, al programa "Està passant".
DIJOUS, A LES 17.00

Jair Dominguez, nou col·laborador de l'"Estat de Gràcia"

Dijous, 24 de gener, a les 17.00, l'"Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, incorpora l'humorista Jair Dominguez a l'equip de col·laboradors amb la secció setmanal "La crua realitat".

L'humorista Jair Dominguez s'estrenarà demà, a les 17.00, com a col·laborador del programa l'"Estat de Gràcia", amb la secció "La crua realitat", en què explicarà, cada dijous, la seva visió de l'actualitat i comentarà també la setmana del programa "Esta passant" de TV3, del qual n'és el col·laborador principal.

A les 16.00, el "president" Roger de Gràcia i la "vicepresidenta" Maria "Sherman" Rovira comentaran l'actualitat amb l'escriptora Sílvia Soler a "Afers d'estat". 

 

Entrevista a Mercè Sanz, supervivent d'Auschwitz

A les 17.30, entrevista a Mercè Sanz (Lleida, 1933), supervivent d'Auschwitz, on va entrar quan tenia 6 anys. Fins al 65 anys, quan es va jubilar, va treballar d'infermera de laboratori a la Fundació Puigvert i a l'Hospital de Sant Pau.

A partir de les 18.00, Jordi Creus, editor de la revista "Sàpiens", farà un retrat del famós explorador, caçador de bisons i 'showman' estatunidenc Buffalo Bill.

 

Nous col·laboradors

El divendres 18 de gener, el Roger de Gràcia i la Maria "Sherman" Rovira van proclamar la segona república de l'"Estat de Gràcia" i van presentar les noves cares que s'afegeixen a la plantilla de col·laboradors habituals:

Dilluns: Lolita Bosch, Pere Escobar, Josep Soler i Juanjo Sáez.

Dimarts: Maiol Roger, Carlos Enrique Bayo, Llucia Ramis, Emili Manzano, Paula Molés i Pau Arenós.

Dimecres: Pepe Colubi (un cop al mes), Patrycia Centeno, Josep Lluís Merlos i Nia Sanjuán.

Dijous: Iu Forn, Gina Tost, Jair Dominguez, Gonzalo Bernardos (secció mensual), Jordi Creus, Adam Martín i David Olivares.

Divendres: Sílvia Soler, Alfons Gorina, Marc Garriga, Montse Virgili i Fermí Fernàndez.

 

El programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia

catradio.cat

 

Anar al contingut