Francesc Orella i Eloi Vila
Francesc Orella i Eloi Vila

Jair Domínguez, Francesc Orella i David Verdaguer pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 20.10, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana que conversen amb Eloi Vila en el programa "Al cotxe".

L'humorista Jair Domínguez i els actors Francesc Orella i David Verdaguer han format part de la programació setmanal de TV3. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin més bé.

Els protagonistes de la setmana

Jair Domínguez: "Ser humorista és ser una mica Robin Hood. És atacar els poderosos per fer riure els que no ho són tant, els més desvalguts."

L'humorista, que surt cada vespre a l'"Està passant" de TV3, amb Toni Soler i Òscar Andreu, puja "Al cotxe" des de l'estació de Sants i l'Eloi l'acompanya al plató del programa.

El també periodista reflexiona sobre el motiu de viure lluny de la ciutat, del fet de ser pare de dos nens petits i també del paper de l'humor en el moment social i polític actual.

Francesc Orella: "No sé si vull morir-me a l'escenari. Potser, d'aquí un temps, decideixo retirar-me i viure de manera més tranquil·la."

És el Merlí des de fa tres temporades i ara l'està doblant al castellà. Puja "Al cotxe" des de l'estudi de so i l'Eloi el porta a casa.

L'actor confessa que Merlí és un personatge amb el qual té un lligam especial. Durant el trajecte, fa balanç de la seva carrera, explica com encara el futur i parla del pare a qui admira i dels fills que no ha tingut.

David Verdaguer: "L'humor et salva la vida. I no és cap metàfora."

L'actor, que acaba d'estrenar l'obra "Un cop l'any" al Teatre Poliorama i que està promocionant la pel·lícula "Tierra firme", puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti a TV3.

Explica que, entre la feina al teatre i una filla de 6 mesos, no dorm gaire. L'Eloi té una conversa divertida i profunda sobre la professió, la paternitat, les pors que no se'n van i els somnis per complir.

 

tv3.cat/alcotxe 
twitter.com/alcotxetv3 
#AlcotxeTV3

Anar al contingut