"Ja t'ho faràs" estrena sisena temporada en una nova franja horària

"Ja t'ho faràs", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, estrena demà nova temporada. A partir de dissabte, el programa s'emetrà abans del "Telenotícies vespre", a les 20.20.

En el primer capítol de la nova temporada, Rafel Vives s'ha proposat embrutar menys per tenir menys feina. I començarà per fer com els nòrdics ja que deixarà les sabates a l'entrada i anirà per casa en sabatilles. Per fer-ho necessitarà dues coses: un armari sabater per al rebedor i algun altre lloc on tenir les sabatilles de cada membre de la família. En el capítol construirà un banc de fusta i un dispensador de sabatilles per penjar a la paret, fet amb tubs de PVC i papers de colors.

A més, en Rafel s'escaparà a fer una classe particular de scrap booking, que consisteix a crear un llibre de retalls per personalitzar els àlbums de fotografies. I a "Ja t'ho faràs del món mundial", es mostrarà l'obra insòlita de l'artista francesa Lor-Ka, que fa escultures amb objectes abandonats al carrer.

 

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras