David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"
David Àvila dirigeix i presenta el podcast "Ja m'entens"

"Ja m'entens" s'endinsa en el món del transformisme i les drag-queens 

Dimarts 24 de gener torna el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", després de l'aturada de Nadal, per parlar de món del transformisme i les drag-queens. L'espai, editat i presentat per David Àvila, estarà disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens", editat per David Àvila, comptarà amb les drag-queens Alex Marteen i Sharonne. L'entrega s'inicia amb una conversa amb la transformista Cristina López Rodríguez, coneguda com a Tina Cristal des de fa més de 45 anys, i que acaba de rebre el premi de l'associació Togayther a la seva trajectòria professional. 

A més, Àvila explicarà en què consisteix la Ravalada Drag Tour, on, dos cops al mes, Barcelona es converteix en la capital del món Drag Queen. Parlarà amb dos dels responsables de l'organització, Olivier Grau i Alex Marteen. 

També aprofitarà per conversar amb Alex Marteen, popular per les seves intervencions a programes de TV3 com "Planta baixa", "Col·lapse" o "Eufòria". I amb el periodista especialitzat en el Festival d'Eurovisió, Carlos Sanandrés, per explicar que Sharonne podria ser la primera drag-queen a representar Televisió Espanyola a Eurovisió. 

"Ja m'entens" és el programa podcast de temàtica LGTBIQ+ que dirigeix i presenta el periodista David Àvila i que es pot escoltar cada dimarts al web i a l'app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast. 

Anar al contingut