David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

"Ja m'entens" s'endinsa en el cas Arny, un dels més sòrdids de la crònica negra 

Aquest dimarts 7 de febrer, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", se centrarà en el documental "Arny, historia de una infàmia" dirigit per Juan Moya i basat en un dels casos més sòrdids de la crònica negra dels últims 30 anys. L'espai, editat i presentat per David Àvila, estarà disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens", editat per David Àvila, comptarà amb el director del documental Juan Moya, la productora executiva Andrea Olivas, la directora de Gayles.tv, Maria Giralt, i el periodista Manel de Luna. En l'entrega d'aquesta setmana també s'analitzen els diversos atacs d'homofòbia que hi van haver el passat mes de gener, amb el director de l'Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez. I amb l'expert en història LGTBIQ+ es farà un repàs de les diverses batudes que hi va haver en bars d'ambient del territori espanyol. 

A més, Àvila explicarà en què consisteix el "Sex Education Film Fest", un festival sobre la diversitat sexual que es fa a Terrassa tota aquesta setmana. Amb l'equip directiu d'aquest festival, Nàdia Gumà i Ivan Albacete, i amb els creadors del curt ‘Por qué no me gusta el helado de fresa', Inés Pintor i Pablo Santidrián, que també es projectarà aquesta mateixa setmana al festival. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ que dirigeix el periodista David Àvila i que enguany estrena la tercera temporada. Aquest espai es pot escoltar per la web i app de Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut