David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"
David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

"Ja m'entens" posa el focus en la prevenció del suïcidi i el col·lectiu LGTBIQ+

Aquest dimarts 21 de març, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", parlarà de quines eines es poden fer servir per a la prevenció del suïcidi

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens", editat per David Àvila,  comptarà amb el psicòleg Joan Roa Natividad, el director del centre LGTBI, Andreu Agustín, i la periodista Marta Armengou. Amb el psicòleg i professor associat en psicologia social a la Universitat de Girona, Joan Roa, que actualment treballa en diversos projectes per a la prevenció del suïcidi, s'analitzarà quines eines i recursos poden ajudar a evitar que una persona vulgui llevar-se la vida. 

Àvila conversarà amb el director del centre LGTBI de Barcelona, que celebra els seus primers quatre anys d'històriaI la periodista Marta Armengou farà diverses recomanacions de pel·lícules on l'afectivitat sexual és la protagonista. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ que dirigeix el periodista David Àvila i que enguany estrena la tercera temporada. Aquest espai es pot escoltar per l'app i web de Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut