David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio

"Ja m'entens" posa el focus en dones que han trencat amb els cànons establerts

Aquest dimarts, el podcast dedicat al col·lectiu LGTBIQ+ "Ja m'entens", amb David Àvila, analitzarà la història de diverses dones que han decidit no seguir els cànons establerts

El programa podcast de temàtica LGTBIQ+ que emet quinzenalment el web i l'app de Catalunya Ràdio dedicarà l'entrega d'aquesta setmana a dones que no han volgut seguir els cànons preestablerts i que han volgut trencar la norma.

L'escriptora Isabel Franc ha escrit el llibre "Alícia en un món real", on a través d'un personatge fictici, l'Alícia, explica com va ser la seva experiència amb el càncer de mama i per què no ha volgut reconstruir-se el pit.

L'equip d'Àvila també es traslladarà fins a l'Escenari Espai Brossa de Barcelona, on la directora escènica Ada Vilaró acaba d'estrenar "360 grams", on relata la seva experiència vital amb el càncer i per què no ha volgut seguir els cànons de bellesa en el fet de reconstruir-se el pit.

A més, anirà fins al Centre LGTBI de Barcelona perquè s'acaba d'estrenar l'exposició "Lesbofòbia: vers i revers d'una violència patriarcal" feta per l'entitat Creación Positiva. Àvila entrevistarà la coordinadora d'Incidència Política de Creación Positiva, Montse Pineda, i una de les creadores de la exposició, Azahara "Txiki" Fuentes Varon.

El programa tancarà amb la companyia La Cicatriz. Aquest dissabte estrenen al Teatre Condal el musical "Una llum tímida". Un treball de creació pròpia que explica la història de dues professores que es van enamorar durant l'etapa del franquisme. Aquest espectacle tindrà una representació única. Amb tres membres de la companyia: Àfrica Alonso, Andrea Puig i Júlia Jové que, a més, faran diverses recomanacions culturals en clau LGTBIQ+.

"Ja m'entens" és el programa de temàtica LGTBIQ+ conduït pel periodista David Àvila que emet Catalunya Ràdio i que es pot escoltar per la web i l'app de l'emissora i per les diferents plataformes de podcast.

 

catradio/jamentens

twitter.com/jamentens

spotify.com/jamentens

Anar al contingut