"Ja m'entens" dedica el programa a comprendre com es pot conviure amb el VIH

Avui, dimarts 1 de desembre, el podcast dedicat al col·lectiu LGTBIQ+, "Ja m'entens", centrarà el programa a descobrir i entendre com es pot conviure amb el VIH. "Ja m'entens" està dirigit per David Àvila i s'emet de manera quinzenal

David Àvila
David Àvila

En el Dia Mundial de la Sida, la lluita continua i David Àvila en parla amb Ferran Pujol, de Barcelona Checkpoint i Barcelona Prepoint, que explicarà els orígens de l'entitat, quines tasques porta a terme i què és la Prep.

El programa comptarà també amb el testimoni de Joaquim Roqueta, de Gais Positius, i d'una pacient que conviu amb el virus, Mar Linares. El Dr. Bonaventura Clotet posarà al dia la situació amb el virus.

A "Història del pecat", l'expert en història LGTBIQ+ Leopold Estapé farà un viatge al passat per descobrir com va ser l'origen del VIH.

Per acabar, en l'apartat de cultura, canvia el nom de la secció per un dia i es dirà "Més enllà de Philadelphia", on els periodistes Mar Calpena i Rubén Serrano descobriran propostes culturals vinculades al VIH. I el programa tancarà amb una peça musical que va crear la cantant Mone Teruel per al Memorial de la Sida.

catradio/jamentens

Anar al contingut