David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

"Ja m'entens" analitza el procés de trànsit de gènere 

Dimarts 31 de gener, la segona entrega de la nova temporada del podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens" se centra en el procés de trànsit de gènere. L'espai, editat i presentat per David Àvila, estarà disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens", editat per David Àvila, comptarà amb la participació de l'activista transgènere Sílvia Sicore que explica el procés de feminització dels seus genitals. Per analitzar de manera més detallada la feminització i la masculinització dels genitals també conversarà amb la coordinadora de la Unitat Funcional de Cirurgia Transgènere de l'Hospital Universitari de Bellvitge, la doctora Anna López Ojeda.   

A més, Àvila donarà a conèixer els serveis de la Unitat de Trànsit de l'Institut Català de la Salut amb la seva fundadora, Rosa AlmirallL'entitat Trans*formem la Salut també plantejarà tot un seguit de reivindicacions que fan al Departament de Salut. Amb Lina Mulero i Alex Bixquert, representants d'aquesta entitat.  . 

També aprofitarà per conversar amb l'activista Clara Palau que parlarà de l'exposició "Teniamos miedo, pero había que salir", que es pot veure a la Fundació Enllaç i on Palau participarà en la taula rodona de dones trans "Transsexualitat ahir i avui", aquest dissabte 4 de febrer. 

Ja m'entens" és el programa podcast de temàtica LGTBIQ+ que dirigeix i presenta el periodista David Àvila i que es pot escoltar cada dimarts al web i a l'app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast. 

 

Anar al contingut