Eloi Vila i Marc Ribas
Eloi Vila i Marc Ribas

Ivan Labanda i Elena Gadel, Eduard Estivill, Marc Ribas i Ricard Ustrell pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 19.55, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana que conversen amb Eloi Vila al programa "Al cotxe".

Els actors Ivan Labanda i Elena Gadel, el metge del son Eduard Estivill, el cuiner Marc Ribas i el periodista Ricard Ustrell han participat durant aquesta setmana en diversos programes de TV3. El conductor del programa, Eloi Vila, els convida a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània, que permetrà que els espectadors els coneguin millor.

Els protagonistes de la setmana

Eduard Estivill: "Als Estats Units vaig sentir cantar a un noi desconegut que desafinava molt. Era Bob Dylan"

Eduard Estivill, referent en medicina del son, puja "Al cotxe" sortint de Catalunya Ràdio i l'Eloi l'acompanya fins al plató de "Tarda oberta" de TV3.

Durant el trajecte, parla de l'estrena del seu nou programa, "De llit en llit", a TV3, de la feina, de la salut, d'una estada juvenil als Estats Units i del seu amor per la música.

Ivan Labanda i Elena Gadel: "La finalitat és moure i commoure, perquè d'alguna cosa ha de servir el que fem"

Ivan Labanda i Elena Gadel pugen "Al cotxe" després d'una entrevista a TV3 i l'Eloi els porta al teatre on interpreten el musical "Cabaret".

Aquesta parella d'actors expliquen com compaginen teatre i televisió, valoren la professió, parlen de la maternitat de l'Elena i de la complicitat a la feina.

Marc Ribas: "Jo porto tupè des dels 11 anys perquè sóc fan d'Elvis"

Marc Ribas, presentador del "Cuines" i "Joc de cartes", puja "Al cotxe" a TV3 i l'Eloi l'acompanya fins a casa seva, a Terrassa.

El cuiner parla de la seva vocació, de com ha arribat al món de la tele, de la família, de l'obsessió per la feina i la passió pel culturisme.

Ricard Ustrell: "Vull ser alcalde Sabadell i carter de Breda"

Ricard Ustrell surt d'una reunió a TV3 amb l'equip del "FAQS" i s'enfila "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti a Sabadell.

El periodista parla del seu debut televisiu, de la seva vocació radiofònica, dels dubtes de cara al futur, de la relació amb el seu avi i de les ganes de ser pare.

 

tv3.cat/alcotxe 
twitter.com/alcotxetv3 
#AlcotxeTV3

Anar al contingut