Itàlia i Anglaterra, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el tercer capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Milà i Doncaster seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions

Aquesta setmana Joan Maria Pou viatjarà fins a Milà, a casa del Giorgio, propietari d'una carnisseria històrica de la capital de la moda. La seva família, els Pellegrini, mostraran al Pou els valors italians i l'acolliran com un més a casa seva. A la carnisseria, el presentador farà de botiguer sota les ordres del Giorgio i de la Milena, la seva mare, que és molt exigent. La Milena i el seu marit, en Vittorio, van ser els que van obrir el negoci i els que l'hi van ensenyar tot al Giorgio. Amb tota aquesta història al darrere, a la carnisseria Pellegrini només li falta saber quin futur tindrà, perquè els fills, la Ilaria i l'Alessandro, encara no estan prou convençuts de voler continuar el negoci familiar.

I de Milà, el Pou viatjarà a Anglaterra, al centre de l'univers: Doncaster. Bé, almenys això és el que li van explicar el Gavin i la Julie a la caravana. Aquesta parella de rockers anglesos fa un parell d'anys que estan junts, després que tots dos es divorciessin del seu primer matrimoni. El que els uneix més és la passió pel rock i el metal. La Julie té una família amb una gran trajectòria dins la música i el Gavin presenta un programa de ràdio sobre rock. Ara en prepara un d'especial amb el Pou. Amb ells dos, el programa descobrirà d'una vegada per totes per què Doncaster és el centre de l'univers.

"Cases d'algú" és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO/Magnolia i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut