Islàndia i Holanda, les parades de demà, a "Cases d'algú"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el novè programa de "Cases d'algú", en què el periodista Joan Maria Pou recorre el món per descobrir les històries de persones anònimes que han vingut de visita a Catalunya. Reykjavík i Amsterdam seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els amfitrions d'aquest episodi.

Joan Maria Pou viatja a Reykjavík per instal·lar-se a casa de la Dora, una DJ gairebé èlfica que fa pensar en la Paris Hilton. Un cop allà, coneixerà aquesta jove artista que el portarà a banyar-se a l'aire lliure i el convidarà a una de les millors festes de la seva vida. Ballarà, en Pou, en aquest capítol?

La segona història serà a Amsterdam, una ciutat per on circulen més bicicletes que persones. Joan Maria Pou dormirà a casa d'en Tom, periodista, fotògraf professional i organitzador de viatges exclusius per Holanda. En Pou descobrirà una part d'Amsterdam que ningú coneix, guiat per aquest aventurer hiperactiu casat amb una argentina.

El programa

"Cases d'algú" és el nou espai de TV3 que cada setmana descobrirà meravelloses històries de gent d'arreu del món, personatges anònims que obriran les portes de casa seva per convertir-se en uns amfitrions molt especials durant dos dies.

No és cap programa de viatges. Més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. També descobrirà racons del món poc coneguts, però que representen una part imprescindible de les vides dels protagonistes.

"Cases d'algú", basat en el format belga "Be my guest", és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut