Isabel-Clara Simó.
Isabel-Clara Simó.
DILLUNS, A LES 22.10

Isabel-Clara Simó o la contundència del compromís, al 33

Amb motiu de la mort de l'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó, el 33 emet avui, 13 de gener, a les 22.10, l'entrevista feta per Sílvia Cóppulo al programa "El divan", de TV3, emesa l'11 d'agost passat, en què parla de feminisme, de política i de periodisme amb la contundència que sempre la va caracteritzar, tot i la delicada salut que tenia en aquell moment.

Compromesa amb la causa feminista i amb l'independentisme, Isabel-Clara Simó mantenia, en aquesta entrevista de Sílvia Cóppulo a "El divan", la contundència que sempre la va caracteritzar, tot i la seva delicada salut. L'escriptora i periodista d'Alcoi recordava també les portades de la revista Canigó -que Jordi Pujol va voler silenciar- sobre medi ambient, Països Catalans i corrupció i que mantenien, al seu entendre, plena actualitat en el moment de l'emissió a TV3, l'11 d'agost passat.

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943) era llicenciada en Filosofia a la Universitat de València, va cursar Periodisme a Barcelona, va ser professora de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UPF, és doctora el Filologia Catalana i va ser directora de la revista Canigó entre el 1971 i el 1983. El 2017 va rebre el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i entre els anys 2016 i 1019 ha estat degana de la Institució de les Lletres catalanes.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut