Irene Rigau ofereix la possibilitat que algunes escoles no facin la setmana blanca aquest curs

La nova consellera d'Ensenyament diu, en declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", que el més important serà no crear confusió en aquest tema i que només es permetrà si això suposa una solució organitzativa pel centre.

La nova consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, obre la porta que una part dels centres escolars puguin no fer la setmana blanca aquest mateix curs. Amb tot, per Rigau, el més important és no crear confusió.
El nou govern ja s'ha mostrat contrari a la setmana blanca i té com a objectiu eliminar-la del calendari escolar. Per això, Rigau està disposada a estudiar la possibilitat d'eliminar aquesta setmana festiva aquest mateix curs als centres on, a hores d'ara, no sigui pitjor el remei que la malaltia: "El que no volem ara és crear confusió ni complicar la situació als centres que ja tenen programada, acordada i decidida una solució alternativa a l'escola durant aquests dies. Per tant, el que farem serà parlar amb els responsables i amb els interlocutors dels diferents àmbits de la comunitat educativa per veure si alguns centres es poden beneficiar ja, aquest any, a nivell organitzatiu, d'aquesta proposta."
Per Irene Rigau, lluitar contra el fracàs escolar, optimitzar els recursos i aconseguir el compromís de les famílies en l'educació dels seus fills són tres dels principals reptes que es marca la nova consellera d'Ensenyament.

Anar al contingut